<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=474587247064845&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trenger nettsiden din litt oppussing?

I en travel hverdag er det ikke alltid vi tar oss tid til å stoppe opp og reflektere over om nettsiden faktisk løser de oppgavene den skal.

Det er lett å la seg styre av hva vi tror besøkende har lyst til å lese om, eller av det vi har lyst til å fortelle. Og designet på nettsiden har vi i hvert fall ikke hatt tid til å tenke på.

Sannheten er at vi må la nettsidene styres av hva besøkende kommer for å gjøre. I tillegg må vi sørge for at nettsiden er oppdatert med godt innhold, kombinert med et smart design. 

Det vil gjøre hverdagen mye enklere - både for deg og for de som besøker siden din

Ny teknologi gir nye muligheter

Enebakk kommune tok et pust i bakken og gjorde en vurdering av nettsiden de har i dag. Konklusjonen ble nokså ærlig: 


- Dagens nettsider bygger på et gammelt rammeverk og er ikke tilpasset mobile enheter og selvbetjening. For at kommunen skal kunne omstille seg til innbyggernes forventning, og for at organisasjonen skal kunne bruke ressurser på riktige oppgaver, er det nødvendig med nye nettsider med ny teknologi som muliggjør en slik utvikling.

Dette forteller Anders Jahr, digitaliseringsrådgiver i Enebakk kommune.

Enebakk setter med andre ord innbyggerens forventninger i førersetet, sammen med prioriteringer av kommunens ressurser. Disse vil til sammen være avgjørende for de nye nettsidene som skal lanseres i 2023. 

BINGO! 🔔

 


Nysgjerrig på noen av nettsidene vi har laget?

Se prosjektgalleri

 

Hva kan du oppnå med oppdaterte nettsider?

👉 Selvbetjente besøkende, næringsliv og ansatte

Med personlig tilpassede nettsider, vil besøkende kunne løse sine oppgaver uten involvering fra dere. Færre henvendelser via e-post og telefon vil frigjøre ressurser til annet arbeid, og gi mer fornøyde brukere.

👉 Bedre omdømme

Nettsiden er organisasjonens ansikt utad. Oppdaterte nettsider med et moderne design og en tidsriktig profil, vil bidra til et bedre omdømme.

👉 Et reelt digitalt førstevalg

Døgnåpen nettside med tjenester som er tilgjengelig 24/7 via skjema, Min-side, postliste, chat, booking av saksbehandlere med mer.

👉 Nettsider som ivaretar offentlige krav
Sider som tilfredsstiller kravene til universell utforming og Difis krav til offentlige nettsteder og kvalitet på nett, både visuelt og i kode.

Samarbeid er veien til suksess

Det kan virke overveldende å skulle lansere en ny nettside, men det er her vi kan spille hverandre gode. Enebakk kommune skal lansere nye nettsider i 2023, og er allerede fornøyde med samarbeidet:


ACOS en viktig ressurs for kompetanseheving av ansatte, forankring av prosjektet, og rådgiving for hvordan kommunen skal lykkes med arbeidet.

Internt hos oss har vi definert egne innholdsansvarlige fra alle enheter, som er blitt forankret i ledelsen. I tillegg har vi etablert en sentral redaktørgruppe som har det overordnede ansvaret for hva som havner på de nye nettsidene som lanseres til neste år. 

- Anders Jahr, Enebakk kommune

 

Få en vurdering av nettsiden!

16-11-2022 11-19-25

 

    Jeg hjelper gjerne med
      å se på løsningene du
har i dag!

 

           Jørgen Daviknes 👋
               jorgen@acos.no

 

 

 

Book et kartleggingsmøte for nettsiden

Kartleggingsmøtet er kostnadsfritt, og er en åpen prat hvor du kan få innspill til dagens nettside. 


Se også: 

Hvorfor valgte Nordland fylkeskommune
å redesigne nettsidene?


  

Har du spørsmål om nettsider?
Fyll ut skjemaet under så hører du fra oss innen kort tid: 

 

Skrevet av Malin Tøsdal

Legg igjen en kommentar