<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=474587247064845&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Samlet digital postkasse? Ja, takk!

Synes du det er vanskelig å holde oversikt over de digitale postkassene? Kunne du tenke deg å samle alle kommunale brev på én plass? Det gjør garantert innbyggerne dine også. 

Stort sett har vi ikke tid til å lete etter det brevet vi fikk fra kommunen med svar på byggesøknaden. Vi trenger det her og nå, og hvilken digital postkasse kom egentlig brevet fra?

Dette problemet er nå løst gjennom en samlet digital postkasse som tar hånd om alle innbyggerens brev fra kommunen. Tjenesten er laget i samarbeid med KS, og er den samme postkassen som KS har på sin Min side. Et genialt samarbeid med andre ord.

Hvorfor er dette en nyttig tjeneste?

Løsningen gjør at innbyggerne alltid vet hvor de har brevene sine, som gjør det enkelt å lete frem brevet de trenger. I tillegg kan du, når du er i dialog med innbygger, enkelt henvise til Min side og den samlede postkassen. Du trenger ikke å forklare de et nytt fagsystem som de ikke kjenner til.

Post fra kommunen

Bilde: På Min side får du enkelt oversikt over alle brev fra kommunen, og du kan åpne hvert brev og se det i sin helhet.

Test tjenesten som en innbygger

Samarbeid med KS, sa du?

Er det vanskelig å forstå forskjellen mellom de ulike Min side-løsningene? Det er forståelig . Vi har derfor gjort det enkelt, og ønsker å tilby KS sine tjenester i vår Min side-løsning. På den måten får du det beste fra begge verdener, og innbyggerne trenger bare å forholde seg til én Min side-løsning.

Postkassen inneholder alle brev sendt til innbygger via SvarUT. Tjenesten er utviklet i samarbeid med KS og brevene hentes direkte fra innsynsløsningen deres (FIKS). Ingen brev lagres hos leverandørene, og postkassen er alltid oppdatert. Brevene åpnes som PDFer og kan enkelt lastes ned eller skrives ut.

Les også: "Eiendomstjenesten du vil sette pris på"

Alle tjenester samlet på ett sted 

I tillegg til en samlet postkasse kan du også få tjenester fra andre fagsystem dere bruker. Nøkkelen er å samle alle tjenestene på én og samme plass, uavhengig av hvem som leverer dem. Da forblir innbyggerne i et kjent miljø, og design og funksjonalitet følger det de er vant til på kommunens nettsted. På den måten kan du tilby innbyggerne de beste tjenestene fra flere leverandører på én og samme plass.

 

Har du lyst til å se løsningen?

Test tjenesten som en innbygger

Eller så kan du fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for en spennende prat!

 

Skrevet av Malin Tøsdal

Legg igjen en kommentar