<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=474587247064845&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hengelås i sky

Hvorfor valgte Bodø kommune skydrift?

For å kunne tilby effektiv drift og ønsket sikkerhetsnivå, krever det nødvendig infrastruktur og en sikker distribusjonsmodell. Dette er viktig for å imøtekomme fremtidens behov.

Vurderer du å flytte dine løsninger opp i skyen? Da kan Bodø kommune sine ord være hjelpsomme. 

Kommunen bruker i dag skjemaverktøyet ACOS Interact, og nylig tok de steget med å flytte løsningen opp i skyen. Det valget angrer de ikke på! 

Skulle ACOS Interact være nytt for deg kan du lese mer om det her.

Raskere oppgradering og feilretting

Christian Natvig er rådgiver i Bodø kommune, og sammen med IT-avdelingen tok han valget om drifte ACOS Interact i skyen. Ordene om beslutningen er klokkeklare:

 
"Vi ønsket å forenkle driften av Interact. Det er en stor fordel at ACOS ikke trenger å gå via vår driftsleverandør når løsningen skal oppgraderes. 

Vi får oppgraderinger raskere og feil kan rettes av brukerstøtte uten at de trenger tilgang til våre servere"

1-2-3, flytt! 

Svært mange er spente på selve flytteprosessen, og er redde for at det krever mye ressurser. Heldigvis kan Christian avkrefte denne bekymringen: 

 
 "Flytting til skyen gikk smertefritt. Det krevde lite involvering fra vår side. Vi hadde allerede ekstern skjemafront hos ACOS så det ble ingen endringer i URL´er eller avleveringer

Fornøyd med samarbeidet 

Bodø kommune har vært kunde siden 2017, og er flinke til å utnytte ACOS Interact på en god måte. Det gjør at de kan tilby gode digitale skjema, til sine innbyggere. Vi setter pris på samarbeidet med Bodø, og denne uttalelsen gjør oss glad:

"Samarbeidet med ACOS fungerer veldig bra. Dere er profesjonelle, lette å samarbeide med og ærlige i forhold til
våre forventninger"

Se video og les om fordeler med skydrift!

Skrevet av Malin Tøsdal

Legg igjen en kommentar