<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=474587247064845&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Fordeler med arkivet i skyen

6 fordeler du bør vite om skydrift

Arkivet i skyen, eller ikke arkivet i skyen - det er spørsmålet. Og svaret? Det får du av vår dyktige rådgiver Eivind!

Du har kanskje hørt det før: Skydrift er fremtiden - og den smarteste prioriteringen du og din virksomhet kan gjøre for sak- og arkivsystemet.
Men vet du hvorfor?
 

Etter å ha sett videoen under, så gjør du nok det. Her forklarer nemlig Eivind hvorfor tiden er moden for å gå i skyen. Kanskje får du deg en aldri så liten aha-opplevelse? I det minste tør vi påstå at du vil sitte igjen med en ny og bedre forståelse for hva skydrift faktisk innebærer. Og det er jo ikke så verst, bare det. Snurr film!

 

 

Til deg som foretrekker tekst fremfor video, kommer en liten oppsummering i denne artikkelen. Du kan også:

1. Se opptak av webinaret "Veien til ACOS Skydrift"
Webinar: Veien til ACOS Skydrift
2. Lese mer om ACOS Skydrift på nettsiden vår.

Topp 6 fordeler du bør vite om skydrift:

 

1. Sikkerheten

En trygg oppbevaring av alle data, er alene en god nok grunn til å velge skydrift. For med sak- og arkivsystemet i skyen kan du stole på at datasikkerheten ivaretas på norsk jord med backup, overvåkning  - og våre ledende eksperter bak roret.

 

Skjervøy kommune er en av sky-kundene som opplever at skydrift leder til økt sikkerhet for arkivet. At ACOS har overtatt ansvaret for sikkerhet og drift, har dessuten frigjort mye arbeid for kommunens IT-ansatte.

2. Alltid oppdaterte versjoner

Som sky-kunde oppdateres arkivet automatisk flere ganger i året, slik at du kan være trygg på at din organisasjon alltid er på en ny versjon. Med andre ord: Du slipper selv å ta initiativ til en oppgraderingsprosess, og kan møte enhver arbeidsdag uten bekymring for at en bedre versjon av arkivet går deg hus forbi.

 

3. Tilgjengelighet

Uansett om du sitter på flyplassen, ved pulten på kontoret, i lesekroken, sofakroken eller armkroken til en venn; ditt digitale arkiv er alltid med deg. Når og hvor du vil - både på pc, nettbrett og mobil (ja, det var et nødrim du registrerte på tampen der).

 

kuttet versjon_skygutta-min

 

4. Fleksibilitet og skaleringsmuligheter

Dette punktet beskriver egentlig mange fordeler samlet under samme paraply. For med arkivet i skyen frigjør du både kapital, ressurser og kompetanse - som dermed kan brukes mer fornuftig andre steder.

Du får også tryggheten med en forutsigbar budsjettering og enkel skalering ved behov.

5. Sømløse integrasjoner

Gode integrasjoner får arbeidshverdagen til å flyte bedre, og dermed sparer dere både tid og penger. I skyen er integrasjonsmulighetene mange. Veldig mange. Visste du at ACOS Skydrift kan integreres med hele 60 ulike fagløsninger?

6. Dedikert forvaltningsteam

Du og din organisasjon sitter ikke ensomme der oppe i skyen. Dere får tett oppfølging av et dedikert team med dyktige fagfolk, slik at veien til gode råd og bistand aldri er lang å gå.

Som sky-kunde følger dere et årshjul med jevnlige statusmøter, forutsigbare oppgraderingssykluser og faglige arrangementer som FAGdager og Brukerseminar - for å nevne noe.

 

Ønsker du å vite mer om skydrift?

Se opptak av webinaret "Veien til ACOS Skydrift":

Webinar: Veien til ACOS Skydrift

 

Vi kan også anbefale en trivelig sky-prat med Eivind.
Gi han et lite vink i skjemaet under – så tar han kontakt med deg!


Eivind sirkel
Eivind Svellingen
Rådgiver tekniske tjenester og ACOS Skydrift, ACOS

 

 

Skrevet av Kristin Elisabeth Larsen

Legg igjen en kommentar