<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=474587247064845&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Illustrasjon av ikoner innenfor digitalisering

Hvorfor trenger du en Min side-løsning?

På samme måte som det er viktig med GPS for å finne frem til riktig adresse, er Min side et godt verktøy for innbyggerne til å orientere seg rundt på nettsiden din. 

Med Min side åpner det seg helt nye muligheter. For noen høres dette ut som en klisjé, men det stemmer faktisk! Det stemmer både for deg, og for innbyggerne. Særlig for innbyggerne som får tilgang til en døgnåpen kommune, med helautomatisert saksbehandling som gir svaret de leter etter på sekundet.

Kommunens ansikt utad 

Nettsiden er kommunens ansikt utad, noe som er viktig å tenke på når du utvikler digitale tjenester. Innbyggerne besøker nettsiden for å finne informasjon eller utføre en handling. Får de ikke gjennomført oppgaven, tar de raskt kontakt med deg. Den telefonsamtalen eller e-posten er din pekepinn på at tjenestene ikke er gode nok.

Så finnes det noen unntak, så klart. Det er for eksempel ikke alltid like enkelt å fortelle bestemor på 85 hvordan hun skal logge inn med ID-porten. Ja, vi snakker av erfaring ...

Nettsidens motor

Selvbetjente og fornøyde innbyggere betyr også at kommunen sparer penger, og får mer tid til andre verdiøkende oppgaver. Det er alle tjent med. 

Grunnen til at Min side kan kalles nettsidens motor er fordi det er alfa og omega for den gode opplevelsen. Enten det er i farten på vei til jobb, eller godt plantet i sofaen hjemme - min side hjelper innbyggerne å løse oppgavene sine raskt, med alle tjenestene samlet på én plass.

Test løsningen som en innbygger

Bidrar til å nå kommunens digitaliseringsmål 

Målet om å bli et digitalt førstevalg står på ønskelisten til de aller fleste. Dette målet er nødvendigvis ikke så langt unna om du gjør de riktige grepene. Ett grep kan for eksempel være å oppfylle disse målsetningene:

  • selvbetjente innbyggere, næringsliv og ansatte
  • tilgjengelig kommune 24/7
  • økt samhandling med innbygger og tilstedeværelse der innbyggerne er
  • tilby bedre kvalitet på digitale tjenester som støtter regjeringens digitale krav
  • rask tilgang til relevant informasjon
  • en henvendelse - ett svar
  • godt omdømme

Og vet du hva? Alt dette kan du oppnå med Min side. Der Min side tidligere var en helt separat del av nettstedet, kan du nå få smeltet det sammen med nettsiden din. Du kan sette Min side-innholdet inn i selve artiklene, slik at du kan tilby personlige informasjonssider.

Innbyggerne slipper å bli sendt på kryss og tvers av ulike nettportaler for å løse oppgaver, de kan løse oppgavene direkte på din nettside hvor både design og funksjonalitet er kjent. Flertallet vil nok bli glade for at de slipper å forholde seg til nye fagsystem de ikke kjenner til.

Funksjonalitet og muligheter

Nå lurer du sikkert på hvilke tjenester du kan få på Min side. Det forstår vi godt, så ta en titt på denne oversikten. Det er viktig å påpeke at skulle du brenne inne med en tjeneste du ønsker deg, står døren hos oss alltid åpen.

På Min side kan du: 

Har du lyst til å se løsningen?

Test tjenesten som en innbygger

Eller så kan du fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for en spennende prat!

 

 

Skrevet av Malin Tøsdal

Legg igjen en kommentar