<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=474587247064845&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Jobben blir gøyere når du er inspirert!

Og nettopp derfor lanserer vi en splitter ny inspirasjonsblogg, med et navn vi syntes beskriver visjonen godt (og så prøvde vi oss på et aldri så lite ordspill også) – Velkommen inn til InspirACOS!

InspirACOS er en fagblogg, eller inspirasjonsblogg som vi liker å kalle den. Her kan du klikke deg inn for å lese spennende og dagsaktuelle artikler – skreddersydd for å være interessante og verdifulle for deg.

For bloggen har kun ett mål for øye: Å inspirere deg! Men det skjønte du kanskje på navnet? Når du leser, ønsker vi at du får:

 • faglig påfyll gjennom ny kunnskap og innsikt
 • nyttige tips, triks og gode råd
 • svar på spørsmålene du lurer på (og de du ikke vet at du lurer på)
 • aha-opplevelser som gir deg en ny og enklere forståelse for temaer innenfor våre fagområder, deriblant digitalisering, sak- og arkiv, nettsider og skjemaløsninger.

Det er også litt moro å vite at du kan filtrere artiklene på bloggen, slik at du kun får opp de sakene som du synes er mest spennende!

 

P1011962_annetUtsnitt

Er InspirACOS noe for meg?

Ja, det tør vi nesten garantere! I alle fall om du setter pris på forfriskende lesestoff som gjør godt for både hodet og motivasjonen.

Her har du 4 gode grunner til å besøke InspirACOS:

 1. Det er moro å lære noe nytt

  Det føles skikkelig godt når man knekker en kode, forstår et nytt begrep, skjønner sammenhengen mellom A og B, og ja – lærer noe nytt. Og like moro kan det være å dele den nye kunnskapen med kolleger, til glede for hele organisasjonen.

 2. Det er nyttig å lære noe nytt
  Kunnskap er makt, og med artiklene på InspirACOS kan du få bedre forståelse for temaer som påvirker deg og jobben du gjør. For eksempel fokuserer mange av artiklene på tips og triks som du umiddelbart kan implementere for en litt enklere og mer effektiv arbeidshverdag. Mer kunnskap betyr også at du får et bedre grunnlag for å ta gode, riktige beslutninger som kan være av stor betydning for deg og din virksomhet.

 3. Det er motiverende å lære noe nytt
  Vi er vel sjeldent så motivert som når vi akkurat har fått et godt tips, lært en ny måte å gjøre ting på, eller forstått en funksjonalitet som tidligere bare gav hodebry og frustrasjon? Og motivasjon er kjekt å ha! Det kan lede til engasjement, høyere effektivitet, kreativitet, suksess og nytenkning. Med god motivasjon i sekken blir jobben gjort. Vinn-vinn!

 4. Det er enkelt å lære noe nytt
  Artiklene er skrevet med en lett og klarspråklig tone, slik at lesegleden får spire, og det blir enklere å forstå temaer som du i utgangspunktet synes virker litt overveldende og komplekse. Artiklene er heller ikke lange, slik at du enkelt kan lese igjennom i en liten kaffepause, eller i sofakroken på kvelden. Dessuten trenger du nesten ikke løfte en finger for å komme i gang med lesingen (bare den du bruker for å klikke deg inn på InspirACOS).

MicrosoftTeams-image (49)

Motta månedens hyggeligste e-post

I tillegg til inspirasjonsbloggen kan du abonnere på vårt faste nyhetsbrev. Da får du inspirasjonen rett inn i innboksen din med jevne mellomrom.

Og man trenger ikke finne opp kruttet på nytt, så derfor har nyhetsbrevet fått samme navn som bloggen: InspirACOS. Målet er også det samme, så glem ordtaket – ved å lese både bloggen og nyhetsbrevet kan du faktisk få i både pose og sekk!

Inspirer meg med nyhetsbrev!

 

Skrevet av Kristin Elisabeth Larsen

Legg igjen en kommentar